Hagearbeid

PORSGRUNN, SKIEN OG BAMBLE

Trenger du hjelp med å få hagen klar for sesongen? Vi tilbyr profesjonell opprydding, vårklargjøring og vinterklargjøringstjenester for å sikre at hagen din ser flott ut året rundt.

Vår oppryddingstjeneste tar seg av alt rotet etter vinteren, inkludert fjerning av døde planter, kvisting av busker og beskjæring av trær. Vi gir også hagen din den nødvendige pleien for å forberede den til den kommende våren.

Når våren kommer, er vår vårklargjøringstjeneste her for å hjelpe deg med å få hagen til å blomstre igjen. Vi tar oss av alt fra planting og gjødsling til gressklipping og ugressbekjempelse, slik at du kan nyte en frodig og vakker hage gjennom hele sesongen.

Når høsten nærmer seg, kan vår vinterklargjøringstjeneste hjelpe med å forberede hagen din for den kalde årstiden. Vi tar vare på bladrydding, beskjæring av planter og sikrer at hagen din er klar for vinterens ankomst.

La oss ta hånd om hagearbeidet, slik at du kan nyte en vakker og velstelt hage året rundt. Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon og få en skreddersydd løsning for dine hagebehov.

Om oss

Kontakt oss

Sosiale medier