Plen

PORSGRUNN, SKIEN OG BAMBLE

Vi utfører alt innen plenarbeid, inkludert legging av ferdigplen, såing av gress og klargjøring til plen. 

Ferdigplen/rulleplen

Ferdigplen er et praktisk og enkelt alternativ for å få en grønn og frodig plen på kort tid. Denne typen plen er allerede fullt etablert og klar til å bli lagt ut i hagen din. Med ferdigplen kan du raskt og enkelt forvandle et uferdig eller slitent utendørsområde til et vakkert og innbydende miljø.

Ved å velge ferdigplen, sparer du tid og krefter på å så og vente på at gresset skal vokse. Du får umiddelbart en jevn og velpleid plen som vil være et perfekt sted for lek, avslapning og sosiale sammenkomster.

Med ferdigplen får du ikke bare et vakkert utendørsområde, men også en enkel og praktisk løsning som vil glede deg i årene som kommer.

Såing av gress

Gress er en flott måte å få en grønn plen på. Ved å så gressfrø, kan du tilpasse plenen til din hage. Prosessen er enkel, men krever tålmodighet. Velg gressfrø, så jevnt, vann godt, og vent. Såing gir deg også en økonomisk løsning. Du kan følge med og pleie plenen fra begynnelsen. Skap din drømmeplen fra bunnen av og se den vokse over tid.

Klargjøring til plen

Forberedelse av plenen er avgjørende for å oppnå en sunn og frodig gressplen. Klargjøringen av plenen innebærer grunnleggende grunnarbeid som legger grunnlaget for en vellykket pleninstallasjon. Dette inkluderer fjerning av ugress, nivellering av bakken, tilførsel av næringsrik jord og riktig drenering. Et grundig forarbeid sikrer optimal vekst og utvikling av gresset. Ved å investere tid og innsats i klargjøring av plenen, legger du grunnlaget for en vakker og sunn plen som vil glede deg i årene som kommer.

Gjødsling og oppfølging

Gjødsling og oppfølging/vedlikehold er nøkkelkomponenter for å opprettholde en sunn og frodig plen gjennom hele sesongen. Gjennom regelmessig gjødsling tilføres nødvendige næringsstoffer til gresset for å opprettholde vekst og farge. Dette bidrar også til å styrke gressets motstandskraft mot ugress, sykdommer og skadedyr. Oppfølging og vedlikehold inkluderer også regelmessig klipping, vanning og fjerning av ugress. Dette sikrer at plenen forblir jevn, grønn og frisk gjennom hele året. Med riktig gjødsling og oppfølging/vedlikehold kan du nyte en praktfull plen som skaper glede og stolthet i hagen din.

Om oss

Kontakt oss

Sosiale medier