Skjøtsel og vedlikehold

PORSGRUNN, SKIEN OG BAMBLE

Opplev enkelheten med våre skjøtsels- og vedlikeholdstjenester for grøntanlegg. Vi tar hånd om alt, fra gressklipping og gjødsling til ugresskontroll og generell omsorg. La oss sørge for at ditt utendørsområde forblir frodig og vakkert året rundt. Med fleksible helårs avtaler dekker vi alle behov for private hager, borettslag eller næringseiendom.

Gressklipping borettslag, kantklipping, ugressfjerner, fjerne ugress

Gressklipping

Nyt en velstelt hage hele sesongen med vår faste avtale for gressklipping. Vi tilbyr skreddersydde avtaler som passer dine behov, slik at du kan glede deg over en velfrisert plen uansett værforhold. Vårt erfarne team sørger for jevn og effektiv gressklipping med profesjonelt utstyr, og vi tar hånd om alt fra klipping til opprydding.

Med vår faste avtale trenger du ikke lenger bekymre deg for plenens utseende – vi tar oss av alt slik at du kan nyte en perfekt plen hele sesongen.

Kontakt oss i dag for å sette opp din faste avtale og få en velstelt hage uten stress!

Ryddesag/kantklipping

Få din plenkant presist trimmet og klar til å imponere med våre ryddesag/kantklipping tjenester. Enten du ønsker faste avtaler gjennom sesongen eller enkeltoppdrag, tilpasser vi våre tjenester etter dine behov. Vårt erfarne team benytter avansert utstyr for å sikre nøyaktig kantklipping, som gir din hage et skinnende og velstelt utseende. Vi tar oss av alt fra trimming til opprydding, slik at du kan slappe av og nyte en vakker hage uten bekymringer. Ta kontakt med oss i dag for å avtale din neste kantklipping og få hagen din til å skinne!

Gjødsling

For en frodig og sunn hage, tilbyr vi gjødsling for plener og grøntområder. Vi bruker spesielt effektive gjødselprodukter som er nøye utvalgt for å sikre optimal vekst og utvikling av dine planter. Med våre skreddersydde gjødselprogrammer kan du være sikker på at din hage får den nødvendige næringen den trenger for å blomstre gjennom hele sesongen. Kontakt oss for å lære mer om våre gjødslingstjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå en frodig og velstelt hage!

Beskjæring

Vi tilbyr beskjæring av busker og trær hele året, slik at du kan opprettholde en velstelt og sunn hage uansett sesong. Vårt erfarne team står klare til å ta seg av dine busker og trær, enten det er behov for formklipping, tynning eller fjerning av døde grener. Kontakt oss for å avtale din beskjæringstjeneste og få en hage som ser vakker ut året rundt!

Vintervedlikehold/brøyting

Vi og våre samarbeidspartnere tilbyr måking og brøyting av private områder, samt næringseiendom og offentlige plasser. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Fjerning av ugress/luking

Det kan være krevende å fjerne ugress mellom belegningsstein eller heller og lignende. Derfor tilbyr vi både tradisjonell luking og effektiv fjerning av ugress med ugressfjerner og sprøytemiddel. Vi har godkjente sertifikater og bruker godkjente midler for å fjerne ugress og uønsket vegetasjon. Ta kontakt for en gratis befaring eller uforpliktende prat!

Om oss

Kontakt oss

Sosiale medier