Steinarbeid

PORSGRUNN, SKIEN OG BAMBLE

Vi tar oss av alt innen steinarbeid: belegningsstein, heller, mur, trapp og naturstein.

Belegningsstein/heller

Med belegningsstein eller betongheller som fast dekke får du et praktisk og estetisk tiltalende uteområde. Belegningsstein er godt egnet til innkjørsel, gangsti, inngangsparti eller terrasse.

Med betongheller får du en pen uteplass som kan brukes som terrasse eller lignende. Fordelene er helt klart at det kreves lite vedlikehold, du får et pent resultat som holder i mange år og et veldig brukervennlig dekke.

Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring! 

Kantstein

Kantstein er en viktig del av landskapsdesign som gir en ryddig og strukturert ramme rundt hager, gangstier, og oppkjørsler. Ved å installere kantstein, oppnår man ikke bare en estetisk tiltalende utseende, men også praktiske fordeler. Kantstein bidrar til å definere grensene mellom ulike områder i hagen, forhindrer gress og annen vegetasjon fra å spre seg, og beskytter også mot erosjon og jorderosjon.

 Med kantstein kan du skape klare linjer og gi hagen din et velorganisert og profesjonelt utseende. Det er en smart investering for å forbedre både utseendet og funksjonaliteten til utendørsområdene dine.

Naturstein/Skifer

Naturstein, spesielt skifer, er et allsidig og tidløst materiale som bringer både skjønnhet og funksjonalitet til landskapsdesign. Med varierende teksturer og farger, tilpasser det seg enkelt til enhver estetikk. Holdbart og værbestandig, krever det minimalt med vedlikehold og gir en varig atmosfære til utendørsområder. Naturstein er også miljøvennlig og bidrar til å redusere økologisk fotavtrykk. Fra stier til terrasser, gir naturstein et varig preg som inspirerer og gleder over tid.

Brostein/Storgatestein

Brostein og storgatestein tilbyr en unik og sjarmerende løsning for landskapsdesign som gir karakter og autentisitet til utendørsområder.

Med deres rustikke utseende og solide konstruksjon, skaper de en atmosfære av tidløs eleganse som passer perfekt både i moderne og tradisjonelle omgivelser.

Deres robusthet og holdbarhet gjør dem ideelle for stier, innkjørsler og offentlige områder, og sikrer at de tåler daglig slitasje og værforhold uten å miste sin appell.

Ved å velge brostein og storgatestein, legger du til en unik touch av historie og karakter til ditt utendørsrom, samtidig som du investerer i en langvarig løsning som vil glede deg i årene som kommer.

Mur/støttemur

Murer er viktige elementer i hagedesignen og tilbyr både praktiske og estetiske fordeler. Med solid konstruksjon og ulike stilarter tilgjengelig, kan murer tilpasses enhver hage. De skaper tydelige avgrensninger, gir støtte til blomsterbed og legger til struktur i uterommet.

Ved å inkludere murer i hagedesignen din, legger du til en varig og funksjonell dimensjon. Murstein gir ikke bare en praktisk funksjon, men bidrar også til å skape et vakkert og organisert utemiljø som du og dine gjester vil nyte i lang tid.

Trapper

Trapper er viktige i hagen din, både for å komme deg rundt og for å gjøre det fint. De kan være laget av forskjellige materialer og tilpasses stilen din. Trapper gjør det lettere å gå fra ett nivå til et annet i hagen, og de ser også bra ut.

Når du har trapper i hagen din, får du ikke bare et praktisk sted å gå, men det gjør også uterommet ditt penere. Trapper legger til struktur og gjør hagen din mer organisert og innbydende.

Om oss

Kontakt oss

Sosiale medier