Beskjæring

PORSGRUNN, SKIEN OG BAMBLE

Vi tilbyr et bredt spekter av beskjæringstjenester, inkludert beskjæring av busker, trær og hekker. Enten det er årlig vedlikehold eller nyetablering, tar vi oss av alle dine beskjæringsbehov med presisjon og omsorg.

Frukttrær

Beskjæring av frukttrær tidlig om våren er avgjørende for å sikre sunn vekst og rikelig fruktavkastning. Ved å fjerne døde, syke eller overflødige greiner fremmer du luftsirkulasjon og lysgjennomtrengning, noe som reduserer risikoen for sykdom og skadedyr. Tidlig vårbeskjæring gir også mulighet til å forme treet og oppmuntre til riktig vekstretning. Dette resulterer i sterke grener som bedre kan støtte tung fruktbelastning. Med riktig beskjæring kan du gi frukttrærne dine den beste starten på vekstsesongen og sikre en sunn og frodig hage gjennom året.

Busker

Beskjæring av busker gjennom vekstsesongen er avgjørende for sunn vekst og blomstring. Om våren fjernes døde grener og tynning utføres for luftsirkulasjon. Om sommeren kontrolleres vekst, former buskene, og visne blomster fjernes. Mot høsten utføres omfattende beskjæring for å forberede for vinteren. Riktig beskjæring bidrar til å opprettholde helsen og skjønnheten til buskene gjennom året.

Trær

Beskjæring av trær er en viktig praksis for å opprettholde sunn vekst og struktur. Ved å fjerne døde eller syke grener bidrar beskjæring til å fremme luftsirkulasjon og lysets gjennomtrengning gjennom kronen. Dette reduserer risikoen for sykdom og skadedyr, samtidig som det gir treet en sterk og sunn struktur. Riktig beskjæringsteknikk er avgjørende for å unngå skade og sikre en balansert vekst. Det er viktig å bruke skarpe og riktige verktøy, og å ha kunnskap om treet og dets vekstmønster. Med omhu og kunnskap kan beskjæring bidra til å forlenge livet til trærne og bevare deres skjønnhet i landskapet.

Stauder/blomster

Beskjæring og vedlikehold av stauder og blomster er nødvendig for en frodig hage. Fjerning av visne blomster og døde blader fremmer ny vekst og forlenger blomstringssesongen. Regelmessig vanning, gjødsling og ugressfjerning er også viktig for å opprettholde sunn vekst og blomsterproduksjon. Med riktig vedlikehold vil stauder og blomster trives og bringe farge og glede til hagen gjennom hele sesongen.

Hekker

Klipping av hekker, inkludert populære arter som bøk og tuja, er essensielt for å opprettholde et velstelt og innbydende utendørsområde. Regelmessig trimming bidrar til å bevare formen og tettheten til hekkene, samtidig som det fremmer sunn vekst. Dette sikrer at hekkene forblir tette skjermer og avgrensninger i hagen din. Klipping fjerner også døde eller skadede grener og fremmer ny vekst. Med jevnlig pleie vil hekkene dine se velstelte ut og skape en vakker ramme rundt hagen din.

Om oss

Kontakt oss

Sosiale medier